Blog

Költöztünk

Eljött ez is: kinőttük az eddigi helyünket.

2010-ben még örültünk a 33m2-nek, és a 10m2 raktárnak

de mára ez szerencsére kevés. Szeretnénk sokkal többet mutatni nektek, mint amit ki tudunk tenni az eladótérbe – ezt gondolom ti is látjátok; minden talpalatnyi helyen van valami: számítógépházak sora, használt gépek egy rakással, hangszórók, és nyomtatók mindenütt.
Az új helyen ebből a helyből lesz több:

Több mint 60m2 eladótér vár rátok, több mint 30m2 raktárnak és egy kis irodának.

De ebből mit láthattok ti: többféle termék és nagyobb raktárkészlet. Most is volt 10-20 féle notitáska, de nem tudtuk nektek megmutatni, csak egy polcon volt mind, most ezeket is szeretnénk, hogy a kezetekbe foghassátok (no meg az egereket, a billentyűzeteket, stb).

És mikor költözünk?

naptár
Vágjuk a centit

A kitűzött dátum a 2017.június 9-11 (péntektől vasárnapig) tartó időszak. Azért kell a péntek is, mert leltározunk is. Kemény hétvége lesz, de hétfőn várunk titeket az új helyen. Ez a terv… 🙂 (update: sikerült)

 

Hogyan fogok odatalálni?

Info-Sziget új helyre költözik
Útvonal tervezés

Ez nem lesz nehéz: a körforgalomtól nézve eddig Nagyveleg irányába kellett megtenni 320m-t, most pedig ugyanúgy a körforgalomtól 360m-t Székesfehérvár irányába. Tehát kocsival nem egész 700m-t költözünk, gyalog még ennyi se: 540m.

Info-Sziget - Dózsa Gy. u. 25. parkolás
Parkolás a környéken

A parkolás egy kicsit könnyebb lesz: az új hely 100m-es körzetében több parkoló is van, a legközelebbi a bejárattól 10m-re az üzlet mögött.

Ez a terv, ezen dolgozunk, ha semmi nem jön közbe, június 12.-n már az új helyen találkozunk.

 

Miért pont ide?

Ez sokszor elhangzott mióta megvan a pontos cím: szeretünk ott ahol most vagyunk, de a 45m2 kicsi. 5-en vagyunk, ketten a raktárban tengetjük életünket. 🙂 Tehát azt, hogy nagyobb hely kell, már tudjuk régóta, csakhogy Móron sajnos nem nagyon vannak ilyen helységek; illetve nincs. Az utóbbi időben megnéztünk sokat, egyeztettünk sokat, higgyétek el, ahova megyünk az a legjobb ami elérhető volt bármilyen módon. A nagybevásárlást ezentúl nem lehet elintézni, amíg készül a gép – illetve de: egy másik élelmiszerbolt lesz a szomszédban. 🙂

Google térképen az új helyünk:

katt ide

 

UPDATE: jöhettek, 2017. június 12. óta már várunk titeket sok szeretettel. 🙂